top of page

TEST 

ONTWERPEN

Het ontwerp van een elektromotor wordt voornamelijk bepaald door enerzijds het elektromagnetisch ontwerp en anderzijds het mechanische ontwerp van de elektromotor. Beide aspecten en het daarbij gekozen werkpunt bepalen de prestaties van het ontwerp in de omgeving waarin de elektromotor wordt ingezet.

EMT heeft de beschikking over eigen elektromagnetisch en mechanische ontwerpen en is volledig flexibel in het toepassen van klantspecifieke aanpassingen op deze ontwerpen. Op deze manier kan de beste prestatie worden bereikt voor iedere toepassing.

Omdat wij het ontwerp en de productie van de elektromotoren in eigen hand hebben, kunnen toevoegingen als terugkoppelsystemen (encoder, resolver of anders), remmen, koelingen of afwijkende as-einden zonder meer voorzien worden.

Het ontwerpen van een volledig nieuw motorontwerp behoort ook tot de mogelijkheden en is de kracht van onze kennis. Ontwerpen voor enkel stuks, kleine series of grote series zijn allen realiseerbaar.

Een ander aspect van ontwerpen kan ook staan voor kostprijs-engineering van een bestaand ontwerp. Doelstelling hierbij is het ontwerp van onderdelen en productieproces dat de gewenste productprijs als gewenst resultaat moet opleveren.

logoEMT new-color.png
bottom of page